Θύμα διάρρηξης έπεσε για δεύτερη φορά γνωστή Ελληνίδα μοντέλο - iefimerida.gr

Θύμα διάρρηξης έπεσε για δεύτερη φορά γνωστή Ελληνίδα μοντέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό διάστημα η Μαρία Λουίζα Βούρου είδε διαρρήκτες να ανοίγουν το αυτοκίνητό της. Πλέον είναι πεπεισμένη ότι κάποιος την έχει βάλει στο μάτι.

«Να ξυπνάς το πρωί και να διαπιστώνεις ότι πάλι σου άνοιξαν το αμάξι. Τραγικό. Παρά το κακό ξεκίνημα θα πω μια μεγάλη καλημέρα.Ευτυχώς δεν μου πήραν πολλά, όπως την άλλη φορά. Αλλά σίγουρα με έχουν βάλει στο μάτι γιατί έγινε στο ίδιο σημείο». Αυτό τουίταρε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Ενώ μιλώντας λίγο αργότερα στο fthis πρόσθεσε «Δεν έχω καταλάβεια ακόμα πως το άνοιξαν, γιατί η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης. Ήταν σοκαριστικό, βέβαια. Αυτή τη φορά δεν μου πήραν πολλά πράγματα, όπως έγινε στην πρώτη διάρρηξη. Δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου αφαίρεσαν απο το εσωτερικό του, που τα είχα στο ντουλαπάκι. Δεν κάλεσα την Αστυνομία, έπρεπε να είμαι νωρίς σε studio φωτογράφησης και δεν είχα τον χρόνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ