Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η κακοκαιρία, αφού σήμερα Τρίτη, προβλέπονται χιόνια στα ορεινά και βροχές με σποραδικές καταιγίδες στα υπόλοιπα. Παράλληλα οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες, με βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές στις παράκτιες περιοχές, ενώ στα ορεινά θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 εως 6 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα παράκτια της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σημειώσουν ύφεση από τα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες ειδικά στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ