«Θα σου πληρώσουμε τα χρέη, αρκεί να δουλέψεις» προτείνει στριπτιτζάδικο στην Λίντσεϊ Λόχαν - iefimerida.gr

«Θα σου πληρώσουμε τα χρέη, αρκεί να δουλέψεις» προτείνει στριπτιτζάδικο στην Λίντσεϊ Λόχαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύση στα οικονομικά προβλήματα της Λίντσεϊ Λόχαν έρχεται να δώσει το διάσημο Νεουορκέζικο στριπτιτζάδικο Scores (αύτο που προτιμά και η Ριάνα). Αρκεί φυσικά να δεχτεί να γίνει οικοδέσποινα στα events του forum στο εξαιρετικά επιτυχημένο site του.

Δεν χρειάζεται να γδυθεί, ούτε να σκαρφαλώσει στο στύλο και να χορέψει (σ.σ. κάτι που έχει αποδείξει ότι δεν ξέρει να κάνει στο I know who killed me, μια ταινία της στην οποία υποδυόταν την στρίπερ), παρά μόνο να δεχτεί να είναι οικοδέσποινα στο online video chat forum.

Σε αντάλλαγμα οι ιδιοκτήτες του Scores δέχονται να της πληρώσουν τα 16.000 δολάρια που χρωστάει στην εταιρία που της ανήκει η αποθήκη της (σ.σ. και η οποία ετοιμάζεται να βγάλει σε πλειστηριασμό το περιεχόμενό της), τα 8.000 δολάρια που στοιχίζει κάθε μήνα το ενοίκιό της και μέρος των χρεών της στην εφορία.

Όλα αυτά σύμφωνα με το TMZ που επίσης ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της Λόχαν (σταθερός θαμώνας τέτοιων club) θεωρεί ότι η Λόχαν δεν μπορεί να δεχτεί την προσφορά γιατί θα της κάνει κακό στην εικόνα της.

Άλλωστε αυτή τη στιγμή το μυαλό της26χρονης δεν είναι στην εφορία (που της έχει δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς) αλλά στις 245 μέρες που ετοιμάζεται να περάσει στην φυλακή καθώς έχει αιρεθεί η αναστολή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ