Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για σας.

Ταύρος

Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αρκετά ανεβασμένη και η προσοχή σας είναι στραμμένη στο να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις την βοήθεια συνεργατών. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον σύντροφο σας. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Λέων

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για να δείτε τα λάθη έχετε κάνει στα αισθηματικά σας και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Παρθένος

Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στη δουλειά προσπαθήστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Ζυγός

Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Σκορπιός

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά διλήμματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.

Τοξότης

Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Αιγόκερως

Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Στην δουλειά σας θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και λύστε με επιτυχία τα προβλήματα που θα προκύψουν για να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε σταθερές βάσεις.

Ιχθείς

Αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα δυσκολευτείτε για να ανταπεξέλθετε στη αποπληρωμή του. Ένα παρασκήνιο που αφορά συνωμοσίες ή και συζητήσεις γύρω από τον εργασιακό σας τομέα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Κατανικήστε αυτήν την τάση για να μην χαθούν σημαντικές ευκαιρίες. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ