ΣΥΡΙΖΑ: Η εκταμίευση της δόσης δεν θα ανακόψει τον κατήφορο της χώρας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η εκταμίευση της δόσης δεν θα ανακόψει τον κατήφορο της χώρας

ΣΥΡΙΖΑ: Η εκταμίευση της δόσης δεν θα ανακόψει τον κατήφορο της χώρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία κριτική ασκεί η Κουμουνδούρου στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, ενώ τονίζει ότι η δόση που θα έλθει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει την κατάσταση στη χώρα ούτε θα προσφέρει ρευστότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «Η εθνική "επιτυχία" της κυβέρνησης συνίσταται στο τρίπτυχο δόση για τις τράπεζες και τους δανειστές, μνημονιακή θηλιά και εποπτεία στην οικονομία, νέα μέτρα λιτότητας για τους εργαζομένους» και προσθέτει «η εκταμίευση της δόσης δεν πρόκειται να ανακόψει τον κατήφορο και δεν πρόκειται να προσφέρει την αναγκαία ρευστότητα σε μια οικονομία που καταρρέει»,

Στην ανακοίνωση τονίζεται ακόμη ότι η πολιτική λιτότητας και η «συμμόρφωση στις υποδείξεις των δανειστών» εξακολουθεί να είναι η «πυξίδα» μιας κυβέρνησης που καταρρέει, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «παρά τις επικοινωνιακές της φιέστες δεν μπορεί να κρύψει οτι στο μνημονιακό πλαίσιο δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για κοινωνικά δίκαιη λύση στο ζήτημα του δημόσιου χρέους, παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά , αντίθετα,υπάρχει μόνο ύφεση, ανεργία, κοινωνική διάλυση».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνει ότι η μόνη λύση είναι η ανατροπή των μνημονίων και η χάραξη νέας στρατηγικής προς όφελος των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ