Ο Χριστόφιας υπέγραψε το μνημόνιο και τα παιδιά του διαδηλώνουν εναντίον του - iefimerida.gr

Ο Χριστόφιας υπέγραψε το μνημόνιο και τα παιδιά του διαδηλώνουν εναντίον του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοστατούν στις διαμαρτυρίες κατά του Μνημονίου στην Κύπρο , συμμετέχουν δυναμικά σε πορείες αλλά προτιμούν να φωνάζουν συνθήματα έξω από την Βουλή ή τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Λευκωσία, παρά στο προεδρικό Μέγαρο. Κι αυτό γιατί δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωπα με τον ίδιο τους τον πατέρα.

Ο Χρήστος και η Χριστίνα Χριστόφια , τα δύο παιδιά του Προέδρου της Κύπρου, βρίσκονται, συχνά ανάμεσα στους διαδηλωτές που φωνάζουν συνθήματα κατά των μέτρων λιτότητας που φέρνει στην Κύπρο η υπαγωγή στον μηχανισμό στήριξης, την οποία αποφάσισε η κυβέρνηση του πατέρα τους.

Σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής»,πάντως , στις δημόσιες δηλώσεις τους, τάσσονται υπέρ της απόφασης του πατέρα τους, αποδίδοντας την υπογραφή του Μνημονίου σε αυτόν τον επαχθή δανεισμό στους «κακούς» τραπεζίτες και στο χρέος της Ελλάδας.

Η φωτογραφία τους τυπώθηκε στο πρωτοσέλιδο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας του κυπριακού Τύπου, τον «Φιλελεύθερο» και προκάλεσε έκπληξη στον κυπριακό λαό

«Το 86% του συνολικού μας χρέους οφείλεται στον τραπεζικό τομέα. Τι δεν καταλαβαίνεις;!», είχε γράψει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο γιος του Προέδρου της Κύπρου. ««Δεν είναι οικογενειακό το ζήτημα, ζήτημα ρήξης του πατέρα με τον γιο», εξηγεί ο ίδιος. «Η κορυφή της εξουσίας στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση είναι οι κατέχοντες τα μέσα παραγωγής».

Φωτό: Έθνος της Κυριακής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ