Ο Λιονέλ Μέσι αλλάζει παπούτσια και υπόσχεται βροχή από γκολ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Λιονέλ Μέσι αλλάζει παπούτσια και υπόσχεται βροχή από γκολ [εικόνα]

Ο Λιονέλ Μέσι αλλάζει παπούτσια και υπόσχεται βροχή από γκολ [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μάγος της μπάλας και ήρωας της Βαρκελώνης και της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι ξόδεψε αρκετό χρόνο προκειμένου να βρει τα νέα του παπούτσια, το ζευγάρι που θα φορέσει στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μέσι είδε 14.200 σχέδια με παπούτσια πριν διαλέξει τελικά ποιο το αγαπημένο του σχέδιο και τα νέα του παπούτσια είναι πλέον γεγονός. Τα παπούτσια έχουν κόκκινες ρίγες -το γνωστό σήμα της ADIDAS-, τη σημαία της Αργεντινής και από τη μία πλευρά αναγράφεται η φράση «Leo 10» και από, το όνομα του νεογέννητου γιου του Μέσι «Thiago».

«Είμαι χαρούμενος με τα παπούτσια και θέλω να συγχαρώ τον Χαβιέ που σχεδίασε το ζευγάρι που θα φορέσω την Κυριακή με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έστειλαν τα σχέδιά τους, ήταν πραγματικά καλά!» είπε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι αλλάζει παπούτσια και υπόσχεται βροχή από γκολ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ