Συννεφιά και κρύο τα χαρακτηριστικά του καιρού το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Συννεφιά και κρύο τα χαρακτηριστικά του καιρού το Σαββατοκύριακο

Συννεφιά και με κρύο τα χαρακτηριστικά του καιρού το Σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεφώσεις, τοπικές βροχές, λίγες καταιγίδες, χιόνια αλλά και παγετός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σε όλη το χώρα για το Σαββατοκύριακο. Μπορεί ο χειμώνας να άργησε, ωστόσο στις βόρειες περιοχές της χώρας ήρθε για να μείνει.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο, ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά θα επικρατήσει παγετός που στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -5 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 12 στο Βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 15 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής το πρωί, περιμένουν οι μετεωρολόγοι στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης το βράδυ στα ορεινά για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ