Απειλούν τους παρουσιαστές που έκαναν φάρσα στη νοσοκόμα της Μίντλετον - iefimerida.gr

Απειλούν τους παρουσιαστές που έκαναν φάρσα στη νοσοκόμα της Μίντλετον

Απειλές για τη ζωή τους δέχονται οι παρουσιαστές που οδήγησαν στην αυτοκτονία τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ ακριβά φαίνεται πως κόστισε η φάρσα που έκαναν η Μελ Γκρεγκ και ο Μάικλ Κρίστια στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον, όχι μόνο γιατί οδήγησαν στην αυτοκτονία τη νοσηλεύτρια που τους έδωσε απόρρητες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας, αλλά και γιατί τώρα δέχονται απειλές για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ομίλου Southern Cross, στον οποίο ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός 2Day FM, τόσο οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί, όσο και όλοι οι εργαζόμενοι στην εκπομπή τους, δέχονται απειλές για τη ζωή τους και η υπόθεση ήδη ερευνάται από την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, έρευνα για τη φάρσα που οδήγησε στο θάνατο της νοσοκόμας Γιασίνθα Σαλντάνα διεξάγει και η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή των ΜΜΕ (ACMA).

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παρουσιαστές τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η πριγκίπισσα, μιμούμενοι την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Κάρολο, ζητώντας πληροφορίες για την εξέλιξη της κατάστασής της. Η Σαλντάνα πίστεψε τα όσα της είπαν και τους έδωσε πληροφορίες από το φάκελο νοσηλείας της Μίντλετον, με αποτέλεσμα λίγες μέρες μετά να οδηγηθεί στην αυτοκτονία, μην αντέχοντας την κατακραυγή των βρετανικών ΜΜΕ για το λάθος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ