Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στα Προπύλαια - iefimerida.gr

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στα Προπύλαια

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στα Προπύλαια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από γάλα εβαπορέ θα στηθεί σήμερα στην στάση Πανεπιστήμιο, στα πλαίσια δράσεων από τους Γιατρούς του Κόσμου και σε συνεργασία με την ανοιχτή κοινότητα πολιτών της Αθήνας, «Atenistas».

Το τεράστιο φωτιζόμενο δέντρο θα αποτελείται από χιλιάδες κουτιά με γάλα εβαπορέ και κατασκευή του θα αρχίσει στις πέντε το απόγευμα, έξω από τη στάση Πανεπιστήμιο του μετρό.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωτότυπου αυτού δέντρου, οι εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου θα παραμείνουν στο σημείο μέχρι αύριο το πρωί, ενώ παράλληλα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα συμμετέχουν σε μικρά θεατρικά και μουσικά δρώμενα.

Είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται η συγκεκριμένη δράση και η επιτυχία της είναι τεράστια: την πρώτη χρονιά συγκεντρώθηκαν 3.000 κουτιά γάλα, το 2011 τα κουτιά έφτασαν τα 25.000 και φέτος οι διοργανωτές υπολογίζουν να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός.

Τα κουτιά είναι προσφορά από τον κόσμο αλλά και σε συνεργασία με πολλά σχολεία, τα οποία έχουν στήσει μικρά δεντράκια με κουτιά εβαπορέ, τα οποία σήμερα θα μεταφερθούν και θα ενταχθούν στο τεράστιο δέντρο στα προπύλαια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ