Μέσα στο 2013 θα παρουσιάσει το κόμμα του ο Ανδρέας Λοβέρδος - iefimerida.gr

Μέσα στο 2013 θα παρουσιάσει το κόμμα του ο Ανδρέας Λοβέρδος

Μέσα στο 2013 θα παρουσιάσει το κόμμα του ο Ανδρέας Λοβέρδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες εξελίξεις θα έρθουν στο πολιτικό σκηνικό από τη νέα χρονιά με τον πρόσφατα διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο να δηλώνει πως το 2013 σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΑΪ ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να ρίξει την κυβέρνηση και να την ωθήσει σε εκλογές, αναφερόμενος στη στάση που θα κρατήσει κατά την ψηφοφορία του φορολογικού νομοσχεδίου.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως η συμμετοχή του σε κυβερνήσεις έχει τελειώσει, ενώ ανέφερε πως σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος μέσα στο 2013. Όπως είπε, στόχος είναι να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι δεν εμφανίζει ιδεολογικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι ένα όχημα που μεταφέρει αγανακτισμένους πολίτες.

Υπενθυμίζεται πως χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και των ιδρυτικών μελών της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ., όπου αποφασίστηκαν τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της κίνησης του Ανδεα Λοβέρδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ