Μάνα σε Έλληνα ηθοποιό: «Πάρε το παιδί μου μαζί σου για να μην πεθάνει» - iefimerida.gr

Μάνα σε Έλληνα ηθοποιό: «Πάρε το παιδί μου μαζί σου για να μην πεθάνει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πλέον συγκλονιστική εμπειρία της ζωής του, αυτή που τον έμαθε να αντιμετωπίζει την κρίση με άλλο μάτι, μίλησε ο Αλέκος Συσσοβίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Υπήρχε μια περίοδος που ήθελα να τα καταστρέψω όλα και να εξαφανιστώ. Είχα τάσεις φυγής. Δεν με χωρούσε το σύστημα, η χώρα, μου έφταιγαν τα πάντα. Οπότε άρχισα να πηγαίνω σε χώρες της Αφρικής. Τα πρώτα ταξίδια ήταν πολύ σοκαριστικά. Όταν πρωτοπήγα στην Κένυα και την Τανζανία, αυτό που λέμε πείνα, δίψα και κακή μοίρα, το είδα στο μέγιστο βαθμό.Επιστρέφοντας εδώ, είπα: ''Μην ακούσουμε ποτέ τους Έλληνες να μιλήσουν για κρίση''. Όταν βλέπεις παιδιά τριών μηνών να τα δίνουν οι μητέρες τους, γιατί θα πεθάνουν τον επόμενο μήνα, συγκλονίζεσα».

Αυτό δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης, προσθέτοντας πως «Κάτι που μου συνέβη στα σύνορα της Κένυας με τη Σομαλία, σε μία περιοχή που το 80% των κατοίκων έχουν Aids, μία μητέρα μου έδωσε το παιδί της (σ.σ. Που έπασχε από Aids) μέσα στο αυτοκίνητο και μου είπε: ''Πάρ' το, θα πεθάνει''. Ήταν ένα μάθημα ζωής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κένυα AIDS Σομαλία Αλέκος Συσσοβίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ