Αγγελική Ηλιάδη: Περί μεγέθους και έλλειψης ερωτικής δραστηριότητας [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Περί μεγέθους και έλλειψης ερωτικής δραστηριότητας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί γάμου, «μεγέθους» και έλλειψη σεξ μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, στα πλαίσια της χθεσινής εμφάνισής της στο Βράδυ.

«Ηλικιακά θέλω ο άλλος να είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Ανάμεσα στα 30 και τα 40. Όσον αφορά το μέγεθος, φυσικά και παίζει ρόλο. Αν δεν υπάρχει καν, πως δεν παίζει ρόλο. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά. Έχω και καιρό να... Καταλαβαίνεις». Αυτό απάντησε «χαριτολογώντας» η Αγγελική Ηλιάδη στην σχετική ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει φάει χαστούκι («Ένα. Αλλά έχω ρίξει περισσότερα»), πως είναι πολύ αθυρόστομη («Μου έχουν πει ότι έχω άσχημο στόμα. Το να πω κάποιον μ@λ@κ@ δεν είναι τίποτα. Το χειρότερο που έχω αποκαλέσει άντρα ξεκινάει από Α»).

Τέλος αποκάλυψε πως δεν την φλερτάρουν («Ελάχιστοι κάνουν το βήμα. Παιδιά κάντε το πρώτο βήμα. Δεν είμαστε τέρατα. Γενικά οι άντρες σήμερα είναι λίγο μαζεμένοι»), πως δεν είναι κορίτσι για σπίτι («Είμαι πολύ παράξενος άνθρωπος. Απαιτητικός, γκρινιάρα. Θέλω ο άλλος να κάνει τα πάντα. Αξίζω κάτι λιγότερο;») και πως η γιαγιά της, Καίτη Γκρέι, είχε δίκαιο που την αποκάλεσε γουρουνίτσα επειδή είχε καιρό να πάει να την δει («Δεν πήγα να την δω. Έχει και αυτή τα δίκια της. Απλά μερικές φορές παρασυρόμαστε από τις υποχρεώσεις. Οπότε της δίνω δίκαιο»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ