Την πόρτα δείχνει ο Alpha στη Ρούλα Κορομηλά - iefimerida.gr

Την πόρτα δείχνει ο Alpha στη Ρούλα Κορομηλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα δείχνουν πως η μακροχρόνια συνεργασία της Ρούλας Κορομηλάς με τον Alpha έφτασε στο τέλος της, με την παρουσιάστρια να πέφτει «θύμα» στο νέο καθεστώς του σταθμού που θα τρέξει από 01/01/2013 και το οποίο περιλαμβάνει ριζική αναδιάρθρωση.

«Η Ρούλα το ήξερε εδώ και καιρό και το υποπτευόταν από πέρσι, καθώς οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Κοντομηνά ξαφνικά πάγωσαν. Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν είχε και αντικείμενο, καθώς δεν γίνονταν νέες παραγωγές στον σταθμό και είχε μείνει υπεύθυνη μόνο του "Μες Στην Καλή Χαρά" και της εκπομπής "Δέστε Τους". Εκπομπές που πήγαν πολύ καλά σε νούμερα». Αυτό δήλωσε στο tvshow.gr πηγή από το κανάλι της Καντζάς επιβεβαιώνοντας τις έντονες φήμες που ακούγουνται τις τελευταίες ώρες.

Το μόνο που μένει αδιευκρίνιστο είναι το κατά πόσο η Κορομηλά είναι «έξαλλη» με την απόφαση της διοίκησης να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο της για μια ακόμη χρονιά ή «αδιάφορη» καθώς δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση και επιθυμεί να αφοσιωθεί σε άλλα πράγματα όπως τα παιδικά βιβλία που έχει γράψει (και τα οποία θα γίνουν θεατρικά). Αυτές δηλαδή που είναι οι δυο διαμετρικά αντίθετες κατευθύνσεις των διαφόρων δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν.

Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει το να δούμε αν όντως τρίζει η θέση μιας ακόμη παρουσιάστριας, που ήταν στο σταθμό πολύ πριν φτάσουν οι Γερμανοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέατρο alpha έξοδός Ρούλα Κορομηλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ