Βέβαιοι οι Μοσκοβισί και Ρεν για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Eurogroup - iefimerida.gr

Βέβαιοι οι Μοσκοβισί και Ρεν για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Eurogroup

Βέβαιοι οι Μοσκοβισί Ρεν για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Eurogroup
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία τους πως στην συνεδρίαση του Eurogroup θα βρεθεί λύση και θα ληφθεί η απόφαση για την εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα εξέφρασαν οι Πιερ Μοσκοβισί και Ολι Ρεν.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αναμένεται να λάβουν σήμερα την τελική απόφαση για την εκταμίευση της δόσης της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα. Θα συζητήσουν επίσης την κατάσταση της Κύπρου.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να φθάσουμε στη σωστή απόφαση για την εκταμίευση της βοήθειας προς την Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Πιερ Μοσκοβισί από τις Βρυξέλλες.

«Είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε έναν τρόπο. Η σημερινή απόφαση θα διώξει τα σύννεφα επάνω από την Ελλάδα», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Ολι Ρεν απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι το αποτέλεσμα της διαδικασίας επαναγοράς του ελληνικού χρέους υπολείπεται σχετικώς του στόχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ