O Τζορτζ Μπους γίνεται, επιτέλους, παππούς στα 70 του - iefimerida.gr

O Τζορτζ Μπους γίνεται, επιτέλους, παππούς στα 70 του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώην αφεντικό του πλανήτη θα γίνει επιτέλους παππούς από την κόρη του Τζένα, 31 ετών η οποία είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με έναν από τους συμβούλους του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Η Τζένα Μπους εργάζεται σήμερα στο κανάλι NBC για θέματα Παιδείας και είναι παντρεμένη από το 2008 με τον Καρλ Ροβ, τον σύμβουλο που ο Τύπος της εποχής αποκαλούσε «το μυαλό του Μπους».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε με εντελώς αμερικανικό τρόπο: ο Τζορτζ Μπους τηλεφώνησε στη διάρκεια της εκπομπής Today Show την οποία κάνει η κόρη του και ανακοίνωσε ότι ο ίδιος είναι συγκλονισμένος με το καλό νέο ενώ η σύζυγός του Λόρα είναι πανευτυχής.

Η Τζένα και η δίδυμη αδελφή της Μπάρμπαρα ήταν το νέο και συμπαθητικό πρόσωπο της προεδρίας του πατέρα τους κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του. Παρεκτράπηκαν αρκετές φορές και απασχόλησαν τον αμερικανικό Τύπο αλλά αυτά γρήγορα ξεχάστηκαν. Το 2001 επιχείρησαν να αγοράσουν παράνομα μπύρα με ψεύτικη ταυτότητα, αφού δεν είχαν ακόμη κλείσει τα 21 χρόνια τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ