Στήθη με... κοκαΐνη - Την έπιασαν στη Βαρκελώνη με 1,5 κιλό στα εμφυτεύματα! - iefimerida.gr

Στήθη με... κοκαΐνη - Την έπιασαν στη Βαρκελώνη με 1,5 κιλό στα εμφυτεύματα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυναίκα από τον Παναμά συνελήφθη από τις ισπανικές αρχές στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, καθώς βρέθηκε να φέρει 1,38 κιλά κοκαΐνης μέσα στα εμφυτεύματα σιλικόνης του στήθους της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, η σύλληψη έγινε όταν αστυνομικοί παρατήρησαν ότι η γυναίκα έφερε στο στήθος της φρέσκα σημάδια χειρουργικής επέμβασης και ματωμένες γάζες – ενδείξεις που τους έβαλαν σε υποψίες.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι είχε προσφάτως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι καχύποπτοι αστυνομικοί όμως την έστειλαν σε τοπικό νοσοκομείο, όπου αφαιρέθηκαν τα εμφυτεύματα για να βρεθεί μέσα σ' αυτά μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Η γυναίκα είχε μόλις προσγειωθεί στην Ισπανία, ερχόμενη από την Μπογκοτά της Κολομβίας.

Η σύλληψη υπήρξε αποτέλεσμα των εξονυχιστικών ελέγχων στους οποίους υποβάλλουν οι αρχές τους επιβάτες που καταφτάνουν από τη Λατινική Αμερική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία αεροδρόμιο Βαρκελώνη κοκαίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ