Καμμένος: Όσοι αποχώρησαν εκλιπαρούν για να πάνε στη Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Καμμένος: Όσοι αποχώρησαν εκλιπαρούν για να πάνε στη Νέα Δημοκρατία

Καμμένος: Όσοι αποχώρησαν εκλιπαρούν για να πάνε στη Νέα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται οι διαμάχη πρώην και νυν στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει πως τα στελέχη που αποχώρησαν, ελπίζουν στην επιστροφή τους στη Νέα Δημοκρατία.

Η δήλωση του παραιτηθέντα Δημήτρη Σταμάτη στην ιστοσελίδα parapolitika.gr για «τη μεγαλοψυχία και τη μεγαλοσύνη του πρωθυπουργού» εξόργισε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που δήλωσε πως «έπεσαν οι μάσκες».

Αρχικά, ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του κόμματος είχε δηλώσει πως «ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να συμβάλλει στην ενότητα της κεντροδεξιάς» και πως «αν γίνει κάτι τέτοιο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να τα βάλει με μια μεγάλη και πλατιά κεντροδεξιά».

Μάλιστα, ο κ. Σταμάτης ευχήθηκε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή, εκτιμώντας πως αυτό θέλει και η βάση της κεντροδεξιάς.

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου ήταν άμεση. Εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει πως «οι δήθεν ''διαφωνούντες'' και αποχωρούντες, δια στόματος Δ. Σταμάτη, εκλιπαρούν για την μεγαλοψυχία και την μεγαλοσύνη του Αντώνη Σαμαρά και φαντασιώνονται το μύθο της νέας κεντροδεξιάς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις».

«Ξέχασαν όμως ότι ο ελληνικός λαός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ''μεγαλοψυχίας'' και δεν καταλαβαίνουν πως η κατοχή του μνημονίου έχει σαφή ημερομηνία λήξης», συμπληρώνει η ανακοίνωση που καταλήγει λέγοντας: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν και κρίνονται μόνο από τον ελληνικό λαό και όχι από τους εργολάβους νέων τειχών διχασμού, με φθαρμένες ταμπέλες μετεμφυλιακού χαρακτήρα. Καλό τους ταξίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ