Τίτλοι τέλους για την Jaguar C-X75 - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για την Jaguar C-X75

Τίτλοι τέλους για την εντυπωσιακή Jaguar C-X75
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσάρεστα νέα για την Βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, αφού πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η εντυπωσιακή Jaguar C-X75 που είδαμε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2010, δεν θα βγει στη μαζική παραγωγή όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Το Βρετανικό υβριδικό υπεραυτοκίνητο, επρόκειτο να μπει στην παραγωγή μέσα στο επόμενο έτος, και η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να κατασκευάσει 250 αυτοκίνητα το καθένα από τα οποία θα κόστιζε κοντά στο 1.000.000 λίρες

Ωστόσο, τα σχέδια της εταιρίας αναβάλλονται επ' αόριστον και ευθύνονται γι' αυτό κυρίως οικονομικοί λόγοι αφού η εταιρία θεωρεί ότι η Jaguar δεν θεωρείται πλέον «ικανοποιητική απόδοση της επένδυσης»

Συνδέεται με αυτό, αναπόφευκτα, η τρέχουσα παγκόσμια οικονομική κατάσταση, όπως δηλώνει ο διευθυντής της Τζάγκουαρ Άντριαν Χολμαρκ «Κοιτάζοντας τα παγκόσμια δεδομένα και την λιτότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκεί έξω, το να φέρουμε στην αγορά ένα αυτοκίνητο αξίας £ 800.000 - £ 1.000.000 φαίνεται απλά λάθος»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ