Σπείρα Ελλήνων έκλεβε φορτηγά και τα αποσυναρμολογούσε - iefimerida.gr

Σπείρα Ελλήνων έκλεβε φορτηγά και τα αποσυναρμολογούσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ολοένα διογκούμενο κύμα εγκληματικότητας, το οποίο ενισχύεται δραματικά από την οικονομική κρίση, ήρθε να προστεθεί άλλη μία περίπτωση σπείρας Ελλήνων που το τελευταίο διάστημα έχουν διαπράξει σειρά από κλοπές φορτηγών οχημάτων, τα οποία αποσυναρμολογούσαν και εν συνεχεία έκαιγαν.

Η σπείρα αποκαλύφθηκε όταν, το περασμένο Σάββατο, αστυνομικοί συνέλαβαν στην περιοχή του Περιστερίου δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 43 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν κλέψει Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδήγησαν σε υπαίθριο χώρο στις Αχαρνές και το αποσυναρμολόγησαν.

Οι δύο συλληφθέντες ανήκουν σε σπείρα, τα υπόλοιπα μέλη της οποίας αναζητούνται, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων από την περιοχή των Αχαρνών και του Ιλίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κλοπή φορτηγό Περιστέρι σπείρα ίλιον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ