«Το μ*$ν# τη χώρας καίγεται και το Εθνικό θέατρο τον παίζει», δηλώνει ο Κραουνάκης - iefimerida.gr

«Το μ*$ν# τη χώρας καίγεται και το Εθνικό θέατρο τον παίζει», δηλώνει ο Κραουνάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή του με την απόφαση του Εθνικού θεάτρου να ανεβάσει την παράσταση Κόκκινα Φανάρια του Κωνσταντίνου Ρήγου εξέφρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσω twitter. Με τον πλέον μη διακριτικό τρόπο.

«Το μ... της χώρας καίγεται και το Εθνικό τον παίζει διαγωνίως και καθέτως. Αίσχος». Αυτό ήταν το σχόλιο του γνωστού μουσικοσυνθέτη κάτω από την φωτογραφία από τις πρόβες της παράστασης (εκεί όπου η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φιλά τον συμπρωταγωνιστή της) που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Προσθέτοντας πως «Με δημόσιο χρήμα, Μαντάμ Παρί μου».

Να επισημάνουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κραουνάκης ρίχνει βολές εναντίον του Εθνικού θεάτρου. Κάτι που έκανε και ένα μήνα πριν σχολιάζοντας την υψηλή τιμή των εισιτηρίων «35 ευρώ στο Εθνικό θέατρο; Αυτό δεν είναι εθνικό, είναι αντεθνικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ