Οι Χανιώτες «καλοθελήτες» που παγίδεψαν τον Σαμαρά - iefimerida.gr

Οι Χανιώτες «καλοθελήτες» που παγίδεψαν τον Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε παγίδα οδήγησαν τον Αντώνη Σαμαρά χθες τοπικοί μεγαλοπαράγοντες της Νεας Δημοκρατίας στα Χανια επιχειρώντας να διεμβολίσουν τη Ντόρα Μπακογιάννη μέσα στην έδρα της.

Ηταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και τα τηλέφωνα των συντακτων που καλύπτουν το ρεπορταζ της Νεας Δημοκρατίας χτύπησαν το ένα μετά το άλλο : «Ο Γιώργος Κονταξάκης πρώτος σε ψηφους Περιφερειακός Συμβουλος του συνδυασμού που στήριξε η Ντόρα στη Κρητη, συναντηθηκε με τον Αντωνη Σαμαρά και προσχώρησε στη Νεα Δημοκρατία» ενημερώθηκαν οι δημοσιογράφοι από το κόμμα. Μάλιστα κάποιοι από τους δημοσιογράφους σκέφτηκαν ότι η κίνηση ήταν η ρελανς της Συγγρού στην προσχώρηση πριν από λίγες μέρες του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη στο κόμμα της Ντόρας.

Η πληροφορία εφτασε στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τόσο η πρόεδρος του κόμματος όσο και οι στενοί της συνεργάτες δεν πιστευσαν στα αυτιά τους. Κι αυτό γιατί ο Γ. Κονταξάκης βρισκόταν την Κυριακή στο Ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος και καταχειροκροτούσε τη Ντόρα ενώ είναι ένας πολύ ισχυρός παράγοντας του Μητσοτακεικου στα Χανιά.

Αμέσως «αναψαν» τα τηλέφωνα μεταξύ Αθήνων, Χανίων αλλά και ...Καρπενησίου. Ο κ. Κονταξάκης, ο οποίος είναι υπάλληλος στις φυλακές της Αγιάς, αρχικα δεν εντοπίζόταν ενώ στη συνέχεια διαμήνυσε ότι υπήρξε κάποια παρανόηση και ότι συναντήθηκε με τον Αντωνη Σαμαρά αλλά δεν προσχώρησε στο κόμμα του. Όταν του ετέθη ευθέως θεμα να κάνει δήλωση ότι παραμένει στη Συμμαχία ζήτησε λίγο χρόνο επικαλούμενος ότι είχε δουλειά. Τελικά λίγο μετα τις 6 το απόγευμα διευκρίνισε σε γραπτή δηλωση του ότι παραμένει δίπλα στη Ντόρα στην οποία δήλωσε την αμέριστη στήριξη του.

Πληροφορίες της iefimerida αναφέρουν ότι το σχεδιασμό της προσχώρησης που...δεν εγινε ποτε είχε γνωστός παράγοντας της Νεας Δημοκρατίας στο νομό που έχει διατελέσει και βουλευτής. Στη Συγγρου είναι πυρ και μανία μαζι του αφου αφησε τον πρόεδρο του κόμματος να εκτεθεί στα Χανια-εδρα των Μητσοτάκηδων- δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις την πρώτη μέρα της μεγαλης περιοδείας του στη Κρητη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ