Τραυματισμένοι και νεκρός σε επίσκεψη Ερντογάν - iefimerida.gr

Τραυματισμένοι και νεκρός σε επίσκεψη Ερντογάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τρείς τραυματίες και έναν νεκρό επισκιάστηκε η επίσκεψη Ερντογάν στην πόλη Χόπα στην επαρχεία Αρντβίν κοντά στα σύνορα με Γεωργία, μετά από επίθεση διαδηλωτών με πέτρες στο λεωφορείο του Τούρκου πρωθυπουργού.

Ο νεκρός προήλθε από καρδιακή προσβολή και οι τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο είναι αστυνομικοί, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός ο οποίος επισκεπτόταν την πόλη στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας δεν τραυματίστηκε, και συνέχισε κανονικά την περιοδεία του.

Κατά την αναχώρηση του κυρίου Ερντογάν, οι διαδηλωτές άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον του λεωφορείου του Τούρκου πρωθυπουργού, την στιγμή που αυτό κινείτο σε δρόμο της πόλης, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιτεθούν οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Τούρκο πρωθυπουργό, χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού και να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό.

Ένας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στην οροφή του λεωφορείου έπεσε από το κινούμενο όχημα κατά την διάρκεια της επίθεσης, εξαιτίας πέτρας που δέχτηκε από τους διαδηλωτές και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο νεκρός προερχόταν από τους διαδηλωτές, μετά από εισπνοή του σπρέι πιπεριού που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί οποίο οδήγησε σε ανακοπή καρδίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ