Καπουτζίδης: «Δεν θα υπήρχε Dancing χωρίς Ζέτα» - iefimerida.gr

Καπουτζίδης: «Δεν θα υπήρχε Dancing χωρίς Ζέτα»

Καπουτζίδης: «Δεν θα υπήρχε Dancing χωρίς Ζέτα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή του για το Dancing with the stars, αλλά και το νέο ρόλο του Αργύρη Αγγέλου στο σόου χορού, σχολίασε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αναφορικά με το σόου αυτό καθαυτό ο ηθοποιός δήλωσε στο TV Έθνος: «Πρώτα απ' όλα μου αρέσει πάρα πολύ όλο το σόου, είναι μια μεγάλη παραγωγή στην οποία δουλεύουν άνθρωποι με τεχνογνωσία». Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που γίνεται αυστηρή κριτική στο DWTS, ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να διασκεδάζει ο κόσμος. Ας μου εξηγήσει κάποιος τη χρησιμότητα της κριτικής σε ένα πρόγραμμα που ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο σκοπός του και για ποιον λόγο υπάρχει».

Αναφερόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Η Ζέτα το κατέχει πολύ καλά πια, είναι τρία χρόνια εκεί. Είναι το δεύτερο σπίτι της. Είναι εξαιρετική και νομίζω δεν θα υπήρχε Dancing χωρίς Ζέτα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον φίλο και συνάδελφό του Αργύρη Αγγέλου, λέγοντας: «Ο Αργύρης, μετά το άγχος της πρώτης εβδομάδας είναι πολύ καλός γιατί ξέρει πιο καλά από οποιονδήποτε, ως ο περσινός νικητής, τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι, πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια που κάνουν αλλά και ποια είναι η εξέλιξή τους από εβδομάδα σε εβδομάδα. Και γι' αυτό τον λόγο είναι και εκεί. Δεν θέλει να γίνει παρουσιαστής. Όσα χρόνια τον ξέρω δεν μου είπε ποτέ ότι θέλει να κάνει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ