Σκάνδαλο με παιδεραστή γάλλο πρώην υπουργό - iefimerida.gr

Σκάνδαλο με παιδεραστή γάλλο πρώην υπουργό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες οργιάζουν και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης βρίσκονται ενώπιον σημαντικών εξελίξεων. Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Λυκ Φέρι (φωτογραφία) για άλλον πρώην υπουργό ,που δεν κατονομάζει, αλλά τον εμπλέκει σε υπόθεση παιδεραστίας, πυροδοτούν έντονο δημόσιο διάλογο σχετικά με τις εξουσίες των ΜΜΕ και τις πρακτικές της κυβέρνησης της χώρας. Όπως δηλώνει ο κ. Φέρι : "Έχετε ένα επεισόδιο που αναφέρεται σε έναν πρώην υπουργό ο οποίος πιάστηκε στο Μαρακές, σε ένα όργιο με νεαρά αγόρια.Πιθανώς, γνωρίζουμε όλοι εδώ για ποιόν πρόκειται".

"Την υπόθεση αυτή μου την διηγήθηκαν ανώτερες κρατικές αρχές, και κυρίως ο πρωθυπουργός", πρόσθεσε, χωρίς κατονομάζει κανένα πρόσωπο.

Η κατηγορίες για συκοφαντία, ωστόσο, είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ο λαλίστατος υπουργός αποφεύγει να δώσει το πολυπόθητο όνομα "αν δώσω το όνομα τώρα, εγώ θα κατηγορηθώ και ασφαλώς θα καταδικαστώ, αν και ξέρω ότι η ιστορία είναι αληθινή". Ο ίδιος δεν διατείνεται πως έχει χειροπιαστές αποδείξεις ενοχής για το παιδεραστή γάλλο υπουργό, δηλώνει όμως, πως έχει σημαντικές μαρτυρίες τόσο από τη πλευρά των αρχών του κράτους, όσο και από τη πλευρά του ίδιου του πρωθυπουργού.

Σε μια περίοδο που τα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κατηγορούνται για διακριτικό σιγοντάρισμα των παραπτωμάτων της κυβέρνησης και των αντιπροσώπων της (κατάφορη η περίπτωση του επικεφαλή του ΔΝΤ, Στρος Καν), αυτή η νέα αποκάλυψη έρχεται να επιβαρύνει τη θέση και την αξιοπιστία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ