Πλατινί: «Η τεχνολογία γραμμής είναι πολύ ακριβή» - iefimerida.gr

Πλατινί: «Η τεχνολογία γραμμής είναι πολύ ακριβή»

Πλατινί: «Η τεχνολογία γραμμής είναι πολύ ακριβή»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μισέλ Πλατινί, επανέλαβε την αντίθεσή του στην εισαγωγή της τεχνολογίας γραμμής στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως θα είναι ιδιαίτερα δαπανηρή.

Ο πρόεδρος της UEFA υποστήριξε πως το ποσό των 50 εκατ. ευρώ που απαιτείται, θα ήταν καλύτερο να δαπανηθεί για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. «Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για τον έλεγχο της γραμμής του τέρματος, το ερώτημα έχει να κάνει με την τεχνολογία γενικότερα. Πού ξεκινάμε και που τελειώνουμε με την χρήση αυτής; Η χρήση τεχνολογίας βοηθάει αρκετά σε συγκεκριμένα ζητήματα, όμως πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα όρια», δήλωσε αρχικώς ο Μισέλ Πλατινί και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Για να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία γραμμής στις διοργανώσεις μας θα κοστίσει 50 εκατ. ευρώ σε πέντε χρόνια. Προτιμώ να δώσουμε αυτά τα χρήματα για κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά στην βελτίωση του ποδοσφαίρου από το να τα ξοδέψουμε για την γραμμή του τέρματος, που θα μας βοηθήσει σε ένα ή δύο γκολ τον χρόνο. Είναι πολλά χρήματα ανά γκολ».

Η FIFA δοκιμάζει την τεχνολογία γραμμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται στην Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ