Ο κομμωτής που ζήλεψε τον Ψαλιδοχέρη και τον Φρέντι Κρούγκερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο κομμωτής που ζήλεψε τον Ψαλιδοχέρη και τον Φρέντι Κρούγκερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ειδικά νύχια (δικής του έμπνευσης) αντί ψαλίδια χρησιμοποιεί ο Ιταλικής καταγωγής κομμωτής Βαλεντίνο ΛοΣάουρο από την Φλόριντα προκειμένου να ικανοποιήσει σε χρόνο dt τους πελάτες του.

Ήταν το 2001 όταν ο Βαλεντίνο, με 25 χρόνια πείρας πίσω του, αποφάσισε να δημιουργήσει το Clawz. Πρόκειται για ένα σετ από 4 ειδικά νύχια με ενσωματωμένες ανοξείδωτες λεπίδες που φοράει ο κομμωτής στο χέρι του και του επιτρέπει να κουρέψει γρήγορα και αποτελεσματικά τον πελάτη του.

Αφού φυσικά κάνει την σχετική προπόνηση, καθώς και ο ίδιος ο δημιουργός τους χρειάστηκε δυο χρόνια μέχρι να γίνει τόσο γρήγορος όσο φαίνεται στο βίντεο.

Αυτή την στιγμή τα Clawz έχουν πουλήσει πάνω από 30.000 κομμάτια και ο ίδιος, γεμάτος περηφάνια, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος που «δείχνω στην νέα, αλαζονική γενιά κομμωτών κάτι που δεν το περιμένουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ