Ο αρραβωνιαστικός της Έιμι Γουάινχαουζ βίασε δυο φορές την φίλη του ενώ κοιμόταν - iefimerida.gr

Ο αρραβωνιαστικός της Έιμι Γουάινχαουζ βίασε δυο φορές την φίλη του ενώ κοιμόταν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορούμενος για βιασμό έχει βρεθεί ο Ρέγκ Τράβις, ο σκηνοθέτης πρώην σύντροφος της Έιμι Γουάινχαουζ. Σύμφωνα με το θύμα, μια σχεδιάστρια μόδας με την οποία ο 35χρονος ήταν φίλος επί πέντε χρόνια, όχι μόνο την βίασε δυο φορές ενώ ήταν μεθυσμένη, αλλά κράτησε το εσώρουχό της ως ενθύμιο και της ψιθύρισε στο αυτί ότι «Πάντοτε ήθελα να σου το κάνω αυτό».

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος η επίθεση έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2011, έξι δηλαδή μήνες μετά τον θάνατο της Έιμι με την οποία ο Τράβις έκανε σχέδια για γάμο.

Ο σκηνοθέτης και η σχεδιάστρια βγήκαν για ποτά σε τρία διαφορετικά bar του κεντρικού Λονδίνου και, στο τέλος της νύχτας, την έπεισε να έρθει μαζί του στο διαμέρισμά του στο Marylebone προκειμένου να μην τρέχει να βρει ταξί μέσα στη νύχτα.

Με το που ξάπλωσε στον καναπέ ο Τράβις άρχισε να την βιάζει. Όταν εκείνη ξύπνησε και του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος σταμάτησε, της προσέφερε ένα ποτό και, όταν έπεσε και πάλι έπεσε αναίσθητη, τον αισθάνθηκε να σκαρφαλώνει πάνω της για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δικηγόρος της, το θύμα αισθανόταν τόσο αδύναμη που χρειάστηκε να φτάσει το μεσημέρι της επόμενης μέρας προκειμένου να βρει το κουράγιο να ντυθεί για να φύγει.

Όσον αφορά για τα εσώρουχά της, τα οποία δεν μπορούσε να βρει πουθενά, ο Τράβις -που ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν κοινή συναινέσει- της είπε «Ξέρεις, αυτά θα ήθελα να τα κρατήσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιασμός Έϊμι Γουάινχάουζ Ρέγκ Τράβις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ