Σκουρλέτης: Δεν θα ξαναβγούμε στα κανάλια -Παπαδάκης: Δεν δέχομαι μαθήματα δημοκρατίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Δεν θα ξαναβγούμε στα κανάλια -Παπαδάκης: Δεν δέχομαι μαθήματα δημοκρατίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκε η ένταση στο στούντιο ρου ANT1 κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής όταν ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, Νίκο Τσούκαλη με αποτέλεσμα να αντιδράσει οργισμένα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Σε έντονο ύφος είπε προς τον παρουσιαστή: «Αυτό το στημένο τηλεοπτικό σκηνικό πρέπει να σταματήσει! Εμείς θα σκεφτούμε συνολικά τη συμμετοχή μας στα πάνελ». Αν και αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης αιφνιδιάστηκε δεν άργησε να αντιδράσει και με ασυτσηρό ύφος απάντησε στουν κ. Σκουρλέτη: «Θα το σκεφτώ κι εγώ αν θα έχω εκπρόσωπό σας».

Ωστόσο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την κόντρα λέγοντας «Αν θέλετε μπορείτε να με καταργήσετε και τώρα. Αυτή δεν είναι δημοκρατική συζήτηση!», για να εισπράξει την εξοργισμένη απάντηση του παρουσιαστή: «Κερατάς ζημιωμένος όλα τα έχω ο καημένος. Δεν δέχομαι μετά από 37 χρόνια μαθήματα δημοκρατίας από κανέναν! Φρόντιζα πάντα να κρατάω τις αποστάσεις και έχω κατηγορηθεί ότι είμαι γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε άξιοι της μοίρας σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ