Δριμεία επίθεση Βενιζέλου σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Ελληνες - iefimerida.gr

Δριμεία επίθεση Βενιζέλου σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Ελληνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διμέτωπη επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) όλης της Αττικής, ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για ταύτιση του κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο.

«Είχα πει στον κ. Τσίπρα ότι δεν έχει συμμάχους. Και η απάντηση ήταν η ταύτιση με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του κ. Καμμένου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Βρείτε τις ομοιότητες και τις κοινές αξίες ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Ελληνες για να δείτε πού μπορεί να βαδίσει η χώρα με τη συμμαχία αυτή».

Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξήρε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και υπερασπίστηκε την πορεία του λέγοντας πως «η περίοδος της Μεταπολίτευσης είναι η καλύτερη φάση της ιστορίας του νεώτερου ελληνικού κράτους. Κι αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ», ενώ πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει άλλη συγκροτημένη και υπεύθυνη λύση από αυτή που ακολουθήσαμε, παρά τα όσα ισχυρίζονται ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητους Ελληνες και Χρυσή Αυγή». «Οι επιλογές ήταν αναγκαστικές και επιβεβλημένες σε ό,τι αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή. Κάθε άλλη επιλογή θα οδηγούσε σε καταστροφή» συνέχισε.

Ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει νομοσχέδιο για την καλύτερη μεταχείριση αναπήρων και για τη σύσταση ταμείου αλληλεγγύης γενεών από τα έσοδα από του υδρογονάνθρακες, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και για τις ομάδες πληθυσμού που ζουν στη φτώχια.

Μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στην καμπάνια που έχει ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ κατά της ρατσιστικής βίας λέγοντας πως σήμερα υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ευρύ αντιφασιστικό και αντιναζιστικό μέτωπο και ζήτησε τη στήριξη της πορείας που έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας.

Οσον αφορά τα εσωκομματικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «έχουμε μπροστά μας πολύ συγκεκριμένες προσυνεδριακές διαδικασίες» ενώ τόνισε πως πρέπει «να ξεκινήσουμε τον διάλογο με όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς και με τη ΔΗΜΑΡ».

«Το Συνέδριο θα θεσμοθετήσει το νέο ΠΑΣΟΚ και θα συμπληρώσει τη διαδικασία που άρχισε με την εκλογή του προέδρου τον Μάρτιο», κατέληξε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ