Πρόγραμμα για ένταξη 55.000 ανέργων ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας - iefimerida.gr

Πρόγραμμα για ένταξη 55.000 ανέργων ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολυεπίπεδο πρόγραμμα κατάρτισης, πρακτικής εκπαίδευσης, επιδοτούμενης απασχόλησης, αλλά και προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας σε καινοτόμους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Το πρόγραμμα ή, μάλλον, τα προγράμματα ανακοινώθηκαν από το βήμα της εκδήλωσης «People in Crisis», που διοργανώνει το Επαγγελματικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Η υλοποίησή τους αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο και θα αφορούν σε 55.000 νέους μέχρι 29 ετών.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη ανάληψης συντονισμένων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της ανεργίας, στη μη βιώσιμη συμπίεση του κόστους εργασίας, στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου, εξωστρεφούς και δυναμικού που θα παράγει αξία, ποιότητα και απασχόληση, αλλά και στην προώθηση αυστηρών μέτρων για την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής που ανέρχεται στο 30% της συνολικής απασχόλησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ