ΣΥΡΙΖΑ: Η επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ δεν είναι θέμα της επιτροπής πόθεν έσχες - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ δεν είναι θέμα της επιτροπής πόθεν έσχες

ΣΥΡΙΖΑ: Η επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ δεν είναι θέμα της επιτροπής πόθεν έσχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κουμουνδούρου διαφωνεί με το να εξεταστεί και να εκτιμηθεί από τη Βουλή η «λίστα Λαγκαρντ», όπως έκανε γνωστό σήμερα με δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως θα θέσει το θέμα στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, αλλά και στη διάσκεψη των προέδρων. Μάλιστα ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε πως η επεξεργασία της λίστας είναι θέμα της κυβέρνησης, του υπουργείου Οικονομικών και του ΣΔΟΕ και όχι της επιτροπής Πόθεν Εσχες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής είχε αποφασιστεί κατά πλειοψηφία η επιτροπή Πόθεν Εσχες να εξετάσει τη «λίστα Λαγκάρντ», ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί και θα επαναλάβει για ακόμα μία φορά ηχηρά τη διαφωνία του.

Ωστόσο στην Κουμουνδούρου δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποια στάση θα κρατήσουν αυτήν την εβδομάδα όπου η επιτροπή θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ