Τα χιόνια έκλεισαν τα σχολεία στη Φλώρινα - iefimerida.gr

Τα χιόνια έκλεισαν τα σχολεία στη Φλώρινα

Τα χιόνια έκλεισαν τα σχολεία στη Φλώρινα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες φτάνουν ακόμα και τους -5 βαθμούς, αλλά και η χιονόπτωση κράτησαν κλειστά τα σχολεία στη Φλώρινα. Την ίδια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στο Εθνικό Δίκτυο Φλώρινας - Καστοριάς μέσω Βίγλας από το 10ο έως το 25ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς μέσω Βιτσίου διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Και στην ορεινή Κορινθία πάντως η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία λόγω του παγετού και σε αρκετά σημεία η χρήση των αλυσίδων είναι απολύτως απαραίτητη. Συγκεκριμένα από το 10ο χλμ έως το 17ο χλμ του δρόμου Γκούρας - Δερβενίου, από το 9ο χλμ έως το 14ο χλμ του δρόμου Γκούρας-Κιάτου και από το 12ο χλμ έως το 19ο χλμ του δρόμου Γκούρας – Λυκουριάς οι οδηγοί θα πρέπει να ακινητοποιούν τα οχήματα τους και αφού τους «φορέσουν» αλυσίδες θα συνεχίζουν την πορεία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ