Τα στοιχεία απόδοσης των ΔΟΥ στο Διαδίκτυο - iefimerida.gr

Τα στοιχεία απόδοσης των ΔΟΥ στο Διαδίκτυο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών (http://www.gsis.gr) δημοσιεύονται πλέον πίνακες που περιέχουν αναλυτικά στοιχεία για την απόδοση των Δ.Ο.Υ.

Η απόδοση των Δ.Ο.Υ. κρίνεται σε σχέση με το χειρισμό υποθέσεων που τους έχουν ανατεθεί από τις κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών. Οι υποθέσεις αυτές αφορούν σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν εντοπιστεί μέσω διασταυρώσεων, παραβατικής φορολογικής συμπεριφοράς και άλλων στοχευμένων δράσεων. Ο χειρισμός των υποθέσεων αυτών περιλαμβάνει τα στάδια της πρόσκλησης του φορολογούμενου στην Δ.Ο.Υ και της εθελοντικής του συμμόρφωσης, ή, εναλλακτικά, του ελέγχου.

Ο κάθε πίνακας αναφέρει το ποσοστό και τον αριθμό των υποθέσεων που έχουν κλείσει μετά την ολοκλήρωση των σταδίων που προαναφέρονται, το μέσο όρο και το σύνολο του ποσού που βεβαιώθηκε (μέρος του οποίου μπορεί ταυτόχρονα να εισπράχθηκε) καθώς και το σημερινό σύνολο των εκκρεμών υποθέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ