Zωδιακά ξεματιάσματα - iefimerida.gr

Zωδιακά ξεματιάσματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα η σύνοδος Σελήνης και Ερμή φέρνει στο ζωδιακό μας δρόμο ευκαιρίες και ευχάριστες συναντήσεις. Μας ζητάει δηλαδή να μπούμε στην καρδιά του κτήνους.

Κριός

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή σε ελεύθερα ζωδιακά σημαίνει πάρε τις ανάσες σου, κράτα μια απόσταση ευεργετική και ασφαλείας από τα πράματα και τις καταστάσεις που είναι εύφλεκτες και μην πάρεις εδώ και τώρα οριστικές αποφάσεις. Δηλαδή, ακόμα κι αν δεν κρατηθείς και προβείς σε δηλώσεις, κοίταξε να είναι τα λόγια σου σαν της Πυθίας, δηλαδή διφορούμενα, έτσι ώστε αν αύριο χρειαστεί να τα πάρεις πίσω, να το κάνεις χωρίς να σε πούνε Καραγκιόζη.

Ταύρος

Επειδή περιμένεις τον Δία με όλο σου το είναι, και ο μουσαφίρης είναι εκλεκτός, έρχεται για πολύ και φέρνει και δώρα, σε έχει πιάσει μια τρελή ανυπομονησία και η διαχείριση της ευτυχίας σου είναι πάλι θεματάκι ζόρικο. Που σημαίνει ότι μέχρι να έχεις τα «Καλωσορίσματα» φρόντισε να μην έχεις κάνει ό,τι αυτοκαταστροφική αηδία σου περνάει από το κεφάλι, γιατί καμιά φορά, σ’ αυτά που έχεις για σίγουρα γίνεται η μεγάλη ανατροπή και την τρως σβουριχτή τη σφαλιάρα, και μάλιστα δεν ξέρεις και από πού σου ήρθε.

Δίδυμος

Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή σού θυμίζει τον κοινωνικό σου εαυτό, κι ενώ ένα κομμάτι σου θέλει να ξανοιχτεί και να πεις όλες τις καλές σου ιδέες και να κάνεις και το ακροβατικό που έμαθες, ένα άλλο σου κομμάτι σε κρατάει πίσω και καλά κάνει. Δεν είναι τώρα καιρός να ξανοίγεσαι. Κράτα τα φύλλα σου κρυμμένα, έχεις καλό χαρτί, αλλά δεν έχεις ακόμα άσους στο μανίκι σου. Κάνε λίγη υπομονή, ειδικά τώρα που έφαγες τον γάιδαρο.

Καρκίνος

Τι ανάποδος άνθρωπος που είσαι. Όταν τα πράγματα είναι καλά, κάθεσαι και μιζεριάζεις, και όταν το κλίμα είναι στραβό, βγαίνεις έξω για να περάσεις καλά. Μα είναι κρίμα κι άδικο με τέτοια σύνοδο σήμερα, Σελήνης και Ερμή, να κάθεσαι ακόμα να σκέφτεσαι γιατί δεν σε παίζουν κάποια παιδάκια. Ωχ, πια, γραφικός κατάντησες. Μάθε από τις πόρτες που κλείνουν και πήγαινε επιτέλους σ’ αυτές που είναι ανοιχτές. Η μέρα είναι χαμογελαστή, γιατί λοιπόν είσαι κατσούφης;

Λέων

Το επαγγελματικό καζάνι βράζει, αλλά είναι κάπως αφελές να πηγαίνεις πάνω από την κατσαρόλα και να ανοίγεις το καπάκι με τον κίνδυνο να σου έρθει στο πρόσωπο όλη αυτή η ζεματιστή πραγματικότητα. Αυτό που τώρα πρέπει να κάνεις είναι οι κινήσεις σου να ‘ναι ντελικάτες και μεθοδικές. Να έχεις χάρη και συνέπεια. Συνέπεια σε όσα τουλάχιστον υποσχέθηκες στον εαυτό σου. Δεν μπορείς δηλαδή να λες «από Δευτέρα δίαιτα» και να βλαχομπουκώνεις το ένα μιλφέιγ μετά το άλλο και μετά να σου φταίει το στόμα σου που τα καταβρόχθισε. Οι μέρες ζητάνε πειθαρχία. Η πειθαρχία θα σου φέρει δώρα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Είναι απορίας άξιο που δεν το βλέπεις.

Παρθένος

Ναι, πράγματι, σου έχουν ζαλίσει τον έρωτα. Αλλά από την άλλη, αφήνεις κι εσύ και στον ζαλίζουν, και μετά λες γιατί τους άφησα και γιατί με ζάλισαν. Μα γιατί δεν βάζεις όρια, και όταν πας να βάλεις είναι πλέον αργά. Τέλος πάντων, δεν είναι ποτέ αργά για να τραβήξεις αποφασιστικά το τσιρότο. Η πληγή, άλλωστε, έγιανε, τον φόβο έχεις πια μόνο και αυτόν πρέπει να νικήσεις. Σήμερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Ερμή στον 9ο οίκο σου: κάτι καλό αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα. Πήγαινε προς τα εκεί που σε τραβάει αυτό το καλό, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει.

Ζυγός

Η σύνοδος Σελήνη και Ερμή στον Ταύρο κάνουν τα οικονομικά σου σχέδια και όνειρα να μοιάζουν εφικτά. Ό,τι δηλαδή μέχρι χθες σε πονοκεφάλιαζε, σήμερα του έδωσες παρακεταμόλη, βρήκες δηλαδή τη λύση να σταματήσεις τον πονοκέφαλο και αυτά είναι καλά νέα. Αυτό που τώρα πρέπει να κάνεις, είναι να συνεχίσεις να κάνεις σταθερά βήματα χωρίς να φοβάσαι το άγνωστο και τα ρίσκα. Άλλωστε, η σχεδία που είσαι πάνω λέγεται ελπίδα, να το θυμάσαι αυτό.

Σκορπιός

Τα πράγματα έχουν γίνει πιο γλυκόπιοτα, το ίδιο και η καθημερινότητα. Δεν σε χτυπάει κάτω σαν χταπόδι και παρόλο που έχεις αυξημένες ευθύνες νιώθεις από κάπου να φυσά και ένα ευεργετικό αεράκι που σε πηγαίνει. Pas mal, pas mal. Επωφελήσου σήμερα από τη σύνοδο Σελήνης και Ερμή στον Ταύρο, βγες έξω, γνώρισε καινούργιους ανθρώπους που μπορεί να σε συναρπάσουν. Ναι, είσαι σαν έτοιμος από καιρό (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;).

Τοξότης

Η σύνοδος Σελήνης και Ερμή σήμερα στον Ταύρο σε κάνει να θέλεις να πάρεις πάλι τα βουνά και να φύγεις μακριά από ό,τι σε καταπιέζει, όμως ένα συμπαντικό χέρι σε συγκρατεί και σου λέει ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει κι ενώ εσύ είσαι εδώ. Απλά ξεκίνα από αυτά που δεν σου αρέσουν, άλλαξέ τα και αμέσως θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν μια άλλη τροπή. Η αλλαγή πάντως έχει ήδη ξεκινήσει. Είτε το βλέπεις είτε όχι.

Αιγόκερως

Ο έρωτας ανεβάζει τα ντεσιμπέλ και, όσο και αν πιέζεις τα πόδια σου στη γη, αυτός βρίσκει τον τρόπο και απογείωση. Η σημερινή σύνοδος Σελήνης και Ερμή στον Ταύρο έρχεται να σου θυμίζει με τρόπο σχεδόν αρχέγονο τις βασικές σου ανάγκες και σε συνδέει με εκείνο τον πιο ανέμελο εαυτό σου που ξεσφίγγει το λουρί και αφήνει τη ζωή να τον κατευθύνει. Εύγε. Καιρό τώρα όφειλες να χαλαρώσεις. Για να δούμε τώρα που περιόρισες κάπως τις άμυνες, τι καλό μπορεί να συμβεί στον τομέα των σχέσεων. Τα επαγγελματικά, ακόμα και με τον αυτόματο πιλότο, πηγαίνουν.

Υδροχόος

Η σύνοδος Σελήνης και Ερμή στον τέταρτο οίκο σου σημαίνει ότι η αγία οικογένεια πολύ σε έχει ταλαιπωρήσει, όμως μερικές φορές (όπως σήμερα) κάνει το θαύμα της και σε αγκαλιάζει και σε στηρίζει και σε κανακεύει, και όλα γίνονται μεμιάς πιο εύθυμα, πιο χαμογελαστά. Αισθάνεσαι και πάλι ότι όλα τα μπορείς και όλα τα αντέχεις.

Ιχθύες

Βάζεις και πάλι το ψύχραιμο πόδι σου στα ταραγμένα σου φρένα και επιτέλους κάπως το πράγμα καταλαγιάζει, γιατί τελικά μόνος σου μπήκες στη μεγάλη φουρτούνα, μόνο και μόνο για να δείξεις ότι ήσουν καλός καπετάνιος. Αφού καραβοτσακίστηκες στο όνομα του τίποτα, τώρα αποφάσισες ότι η λογική είναι τελικά ο δρόμος όπου αισθάνεσαι ασφαλής. Εύγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ