Γιατί τα... περιστέρια εμποδίζουν τους Λονδρέζους να κάνουν ποδήλατο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί τα... περιστέρια εμποδίζουν τους Λονδρέζους να κάνουν ποδήλατο [εικόνες]

Γιατί τα... περιστέρια εμποδίζουν τους Λονδρέζους να κάνουν ποδήλατο [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγαλόπνοο σχέδιο του εκκεντρικού δημάρχου Μπόρις Τζόνσον να πείσει τους κατοίκους του Λονδίνου να μάθουν να κινούνται με ποδήλατο οδεύει προς ολοκληρωτική αποτυχία εξαιτίας ενός από τους πιο παλιούς «εχθρούς» του αστικού περιβάλλοντος, τα περιστέρια.

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει γεμίσει με περίπου 8.000 ποδήλατα κεντρικά σημεία του Λονδίνου, τα οποία είναι υπό ενοικίαση με θελκτική τιμή, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της πόλης να χρησιμοποιήσουν τα δίκυκλα στα πλαίσια μιας πιο «πράσινης» Βρετανικής πρωτεύουσας.

Το πρόβλημα είναι ότι τους περίπου 570 σταθμούς που βρίσκονται τα ποδήλατα έχουν μετατρέψει σε αγαπημένη τους τουαλέτα χιλιάδες περιστέρια καλύπτοντας με ακαθαρσίες τιμόνια, σέλες και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα.

Γιατί τα... περιστέρια εμποδίζουν τους Λονδρέζους να κάνουν ποδήλατο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αποτέλεσμα είναι η εν λόγω εικόνα, δυστυχώς για τον Μπόρις Τζόνσον, να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους επίδοξους πελάτες.

Γιατί τα... περιστέρια εμποδίζουν τους Λονδρέζους να κάνουν ποδήλατο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ