Βενιζέλος σε Παπούλια: «Αντισυνταγματικό μόρφωμα η Χρυσή Αυγή» - iefimerida.gr

Βενιζέλος σε Παπούλια: «Αντισυνταγματικό μόρφωμα η Χρυσή Αυγή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνάντησή τους το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια αφενός για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Φεβρουάριο, αφετέρου για την πρωτοβουλία του σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

«Θέλω να σας ενημερώσω και για τις εξελίξεις στην οικονομία και στην κυβέρνηση, για τον ρόλο που παίζουμε ως εγγυητές της σταθερότητας της κυβερνητικής και της πολιτικής. Θέλω να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, γιατί βαδίζουμε προς το Συνέδριο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προσέθεσε:

«Και επίσης, για την πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, την οποία θεωρούμε αντισυνταγματικό μόρφωμα και κάνουμε μια προσπάθεια να συσπειρώσουμε όλες τις δυνάμεις του λεγομένου συνταγματικού τόξου, προκειμένου να θωρακιστεί η δημοκρατία, κυρίως με τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και τις ρυθμίσεις του Κανονισμού της Βουλής, ώστε ατομικές συμπεριφορές οι οποίες είναι βλαπτικές για το πολίτευμα να μην υποθάλπονται μέσα σε ένα Κόμμα που εκπροσωπείται στη Βουλή, ως δείγμα της κρίσης, αλλά όχι μόνον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ