Ο Μέσι και ο Μπράιαντ διαγωνίζονται για τα μάτια ενός πιτσιρικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μέσι και ο Μπράιαντ διαγωνίζονται για τα μάτια ενός πιτσιρικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο από τους μεγαλύτερους αστέρες του αθλητισμού, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κόμπι Μπράιαντ διαγωνίζονται για να κερδίσουν την... αγάπη ενός νεαρού θαυμαστή τους.

Ολα αυτά στα πλαίσια διαφήμισης γνωστής τουρκικής αεροπορικής εταιρείας όπου πρωταγωνιστούν οι δύο σούπερ σταρ. Το σενάριο θέλει ένα παιδί να μπαίνει στην καμπίνα της πρώτης θέσης κρατώντας μία μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια του και να βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον άσο της Μπαρτσελόνα. Ενώ ο πιτσιρικάς είναι έτοιμος να ζητήσει αυτόγραφο από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, καταλαβαίνει πως στην ίδια καμπίνα βρίσκεται και ο άσος των Λος Αντζελες Λέικερς Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος κάνει κολπάκια με μία μπάλα μπάσκετ στο χέρι του.

Οι Μέσι και Μπράιαντ κάνουν διαγωνισμό για να υπογράψουν αυτόγραφο στο νεαρό θαυμαστή τους, χρησιμοποιώντας κάθε πιθανό τρόπο για να εντυπωσιάσουν τον πιτσιρικά, όμως τελικώς κερδίζει ένα παγωτό που προσφέρει μία αεροσυνοδός στο παιδί, προς απογοήτευση των δύο σταρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ