H 15χρονη Ριάνα με σχολική στολή στην πρώτη της audition [εικόνα] - iefimerida.gr

H 15χρονη Ριάνα με σχολική στολή στην πρώτη της audition [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία από την μέρα που άλλαξε την ζωή της πόσταρε στο twitter η Ριάνα. Μια καρτ ποσταλ αθωότητας που δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή προκλητική εικόνα της.

«Αυτή είναι η ημέρα που γνώρισα και τραγούδησα για πρώτη φορά στον Έβαν Ρότζερς από την SRP. Πήγα κατευθείαν από το σχολείο. Η ζωή μου δεν ήταν ποτέ πια ίδια».

Αυτό είναι το tweet της Ριάνα που, επειδή ακριβώς είναι σε σταυροδρόμι στη ζωή της (σ.σ. Μόλις δήλωσε ότι θέλει να κάνει το παιδί του Κρις Μπράουν), κοιτάζει με νοσταλγία το παρελθόν.

H 15χρονη Ριάνα με σχολική στολή στην πρώτη της audition [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Στην συγκεκριμένη φωτό την βλέπουμε να φοράει την στολή της και να κάθεται σε ένα καναπέ. Με ένα νευρικό χαμόγελο στο πρόσωπο και τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά.

Μετά το συγκεκριμένο meeting η Ριάνα βρέθηκε να ταξιδεύει αεροπορικώς στην Νέα Υόρκη, όπου και υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο για τα έξι πρώτα άλμπουμ της με την Def Jam Recordings.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάνα Έβαν Ρότζερς Syndicated Rhythm Productions
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ