O Kαραμανλής πήγε σε τραπέζι εορτάζοντος στη «Φωλιά των Κυνηγών» - iefimerida.gr

O Kαραμανλής πήγε σε τραπέζι εορτάζοντος στη «Φωλιά των Κυνηγών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταξύ 25 βουλευτών της ΝΔ βρέθηκε προχθές το βράδυ ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος τιμά τα στελέχη του κόμματος και φροντίζει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί τους.

Οπως αναφέρουν τα Νέα ο Κώστας Καραμανλής παρευρέθη στο τραπέζι του εορτάζοντος βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Κουτσούμπα, στη Βάρη Αττικής στην ταβέρνα «Φωλιά των Κυνηγών». Κώστας Τζαβάρας και Κώστας Τσιάρας ήταν οι υφυπουργοί της κυβέρνησης που έδωσαν το παρόν καθώς και πολλοί βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Οι μεζέδες που προσφέρθηκαν, σύμφωνα με τα Νέα, ήταν αντάξιοι του ονόματος της ταβέρνας, ήτοι αρνιά, κοντοσούβλι, παϊδάκια και κοκορέτσια ενώ ο ίδιος ο βουλευτής έφερε γιαούρτι από τη Λιβαδειά από όπου κατάγεται προκειμένου να καταναλωθεί από τους συνδαιτημόνες.

Ας σημειωθεί ότι όλοι οι παριστάμενοι βουλευτές είναι «καραμανλικοί» ο δε εορτάζων έχει φιλοξενήσει τον πρώην Πρωθυπουργό δύο φορές στο εξοχικό του στον Κορινθιακό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ