Γ.Φλωρίδης: «Να δώσουμε στη ΝΔ τη δυνατότητα για συναίνεση» - iefimerida.gr

Γ.Φλωρίδης: «Να δώσουμε στη ΝΔ τη δυνατότητα για συναίνεση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης δήλωσε πως πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να εκφράσει τη συμφωνία της εκεί που αυτή νομίζει. Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ.Φλωρίδης υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να βοηθήσουμε να εκφραστεί η συναίνεση στην πράξη. Οποιαδήποτε άλλη λύση είναι λάθος.» Συμπλήρωσε μάλιστα πως θα έχει πραγματοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό βήμα με αυτόν τον τρόπο ώστε να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να εκφράσει την συγκατάθεση της σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ενώ χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δώσει έναν κατάλογο ζητημάτων.

Τέλος ο κ.Φλωρίδης σημείωσε πως το κλίμα στην χώρα είναι εύθραυστο και οι τοποθετήσεις των δημοσίων προσώπων θα πρέπει να είναι προσεκτικές ώστε να μην δημιουργείται κλίμα πανικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ