Διάσημη ηθοποιός ομολογεί: Ο πλαστικός μου χάρισε άλλα 5 χρόνια καριέρας - iefimerida.gr

Διάσημη ηθοποιός ομολογεί: Ο πλαστικός μου χάρισε άλλα 5 χρόνια καριέρας

Διάσημη ηθοποιός ομολογεί: Ο πλαστικός μου χάρισε άλλα 5 χρόνια καριέρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, η οποία στα τέλη του μήνα θα σβήσει 75 κεράκια.

Ο λόγος για τη Τζέιν Φόντα, η οποία όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Access Hollywood πού πιστεύει ότι οφείλει την εξαιρετική της εμφάνιση, απάντησε: «30% είναι θέμα γονιδίων, 30% οφείλεται στο καλό σεξ, και 30% στον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθώ και στην καθημερινή άσκηση. Για το υπόλοιπο 10%, πρέπει να ευχαριστήσω τον πλαστικό μου».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί ο γιατρός να μην το παρακάνει. «Προσωπικά πάντα του λέω να βελτιώσει λίγο την εικόνα μου, αλλά να μην εξαφανίσει όλες τις ρυτίδες μου γιατί τότε δεν θα φαίνομαι όμορφη, αλλά γελοία», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Διάσημη ηθοποιός ομολογεί: Ο πλαστικός μου χάρισε άλλα 5 χρόνια καριέρας | iefimerida.gr 0

«Η τελευταία επέμβαση που έκανα ήταν για τις σακούλες κάτω από τα μάτια κάτι που νομίζω ότι μου εξασφάλισε άλλα πέντε χρόνια καριέρας όταν ακόμα συμμετείχα σε ταινίες», πρόσθεσε η Φόντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ