Νέες κινητοποιήσεις από την ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Νέες κινητοποιήσεις από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Νέες κινητοποιήσεις από την ΠΟΕ-ΟΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σήμερα θα προχωρήσουν σε διαδοχικές στάσεις εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια.

Παράλληλα η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει για τη 1 το μεσημέρι συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, αλλά και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την ίδια στιγμή πάντως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, για τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο, βάσει της οποίας δεν απαιτείται πλέον η υπογραφή των δημάρχων στις διαπιστωτικές πράξεις για τους δημοτικούς υπαλλήλους που θα τεθούν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ