Ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα στο Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για περίπου τέσσερις ώρες συζήτησαν ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με σκοπό να βρεθεί κάποια λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει με το επικείμενο φορολογικό νομοσχέδιο.

Η συνάντηση τελείωσε χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε και όλα φαίνεται πως θα κριθούν στη συνεδρίαση της διακομματικής.

Υπενθυμίζεται ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν εγείρει σοβαρές ενστάσεις για την ανώτατη κλίμακα του 45%, αλλά και την φορολόγηση των τρίτεκνων και πολύτεκνων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προτείνει δύο αλλαγές για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Δεν αποκλείεται να πέσει το βάρος εκ νέου στους επιτηδευματιες με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ζητούν να εξαιρεθούν οι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ