Σοβαρά επεισόδια από οπαδούς του ΟΦΗ στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Σοβαρά επεισόδια από οπαδούς του ΟΦΗ στο Ηράκλειο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις οπαδών του ΟΦΗ. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου οπαδών του ΟΦΗ, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους, ώστε αυτή να συμμετάσχει στα play off του πρωταθλήματος.

Σημειώθηκαν οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και οπαδών του ΟΦΗ, ενώ άγνωστοι άναψαν φωτιές και κατέστρεψαν φωτοτυπικά μηχανήματα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί κατευθύνθηκαν αργότερα στα γραφεία της Α' ΔΟΥ Ηρακλείου, όπου προκάλεσαν σοβαρές ζημιές κι έβαλαν φωτιά στον πρώτο όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Εφορία.
Οι άντρες της αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διεκομίσθει στο νοσοκομείο μια γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ αστυνομία ΜΑΤ φωτιά οπαδοί ΟΦΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ