Ανοιχτή γραμμή εξορκισμών εγκαινίασε η αρχιεπισκοπή του Μιλάνου - iefimerida.gr

Ανοιχτή γραμμή εξορκισμών εγκαινίασε η αρχιεπισκοπή του Μιλάνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σκοτεινές δυνάμεις του κακού ετοιμάζονται να κάνουν κατάληψη στο Μιλάνο. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την απόφαση της επισκοπής Μιλάνου να ανεβάσει τον αριθμό των εξορκιστών από 6 σε 12 και δημιουργήσει ειδική τηλεφωνική γραμμή για το κοινό.

«Με βάση τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δεχόμαστε, διαπιστώσαμε ότι οι ανάγκες έχουν διπλασιαστεί. Μας παίρνουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και μορφωτικών επιπέδων. Και αυτό που θέλουν είναι έναν ιερέα που ξέρει τι κάνει και δεν χρειάζεται να ταξιδέψει πολύ μακριά για να φτάσει στην εστία του προβλήματος». Αυτό δήλωσε στο BBC ο Άντζελο Μασκερόνι, αρχι-εξορκιστής του Μιλάνου από το 1995. Προσθέτοντας πως ο φόρτος εργασίας είναι πολύ μεγάλος με κάθε ιερέα να βλέπει 120 άτομα την ημέρα.

Η τηλεφωνική γραμμή θα είναι σε λειτουργία από Δευτέρα ως Παρασκευή μεταξύ των ωρών 2,30μ.μ.-5μ.μ. και έχει ακριβώς σκοπό να καλύψει πλήρως την ανάγκη των πιστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ