Ραγδαία αύξηση στην αγορά όπλων εξαιτίας των...ζόμπι - iefimerida.gr

Ραγδαία αύξηση στην αγορά όπλων εξαιτίας των...ζόμπι

Ραγδαία αύξηση στην αγορά όπλων εξαιτίας των...ζόμπι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aνοδο σε ποσοστό 20% σε σχέση με την αντίστοιχη ημέρα του 2011 σημείωσαν οι πωλήσεις όπλων και πυρομαχικών την περασμένη Παρασκευή, γνωστή ως Black Friday, που σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου Χριστουγεννιάτικων αγορών για τους αμερικανούς. Ο λόγος; Ο φόβος μιας επιδημίας ζόμπι.

Ιστοσελίδες στις ΗΠΑ, επικαλούμενες στοιχεία του FBI, επισημαίνουν ότι όλο και περισσότεροι αμερικανοί εκφράζουν φόβους για την αύξηση των επιθέσεων από ζόμπι (!) και για το λόγο αυτό τρέχουν να προμηθευτούν όπλα και σφαίρες.

Ο Ντέιβ Γουόρκμαν, εκπρόσωπος γνωστής οργάνωσης υπερ της οπλοκατοχής, ομολογεί ότι η φοβία για τα ζόμπι έχει δώσει «νέα πνοή» στην βιομηχανία κατασκευής όπλων , ενώ τονίζει ότι έχει δει αρκετούς στόχους που να μοιάζουν με ζόμπι, όπως και ειδικές σφαίρες για να αναχαιτίσουν τους «ζωντανούς-νεκρούς».

Η φρενίτιδα των αμερικανών έχει φτάσει σε τέτοια σημεία που η εταιρεία Hornady κατασκεύασε μια σειρά πυρομαχικών, με το όνομα Zombie Max ammunition, την οποία πλασάρει ως το απόλυτο όπλο κατά τον ζόμπι με το φοβερό σλόγκαν «just in case», τουτέστιν «μπας και κάτσει»...

Ραγδαία αύξηση στην αγορά όπλων εξαιτίας των...ζόμπι | iefimerida.gr 0

Περιττό να αναφερθεί ότι αυτή η σειρά πυρομαχικών ξεπουλάει.

Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγο εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η τεράστια δημοφιλία της τηλεοπτικής σειράς «Walking Dead» έχει παίξει το ρόλο της σε αυτή την τρέλα, ενώ και οι αυξανόμενες επιθέσεις κανιβαλισμού έχουν δημιουργήσει εξίσου ένα κλίμα φοβίας.

Βέβαια οι περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις έχει αποδειχθεί ότι είχαν να κάνουν είτε με διαταραγμένους ανθρώπους είτε με χρήστες ενός συγκεκριμένο και πολύ ισχυρού ναρκωτικού.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, στη συνέχεια να δούμε και αυξήσεις πωλήσεων σε άλλα διάσημα από ταινίες με ζόμπι όπλα, όπως σπαθιά, μπαστούνια του μπέηζ μπόλ, αλυσοπρίονα και οτι άλλο σκεφθούν οι πάντα ευφάνταστοι αμερικανοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Ζόμπι όπλα σφαίρες αποκάλυψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ