Εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά η Absolut Unique - iefimerida.gr

Εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά η Absolut Unique

Εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά η Absolut Unique
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα πραγματικά μοναδικό event στο Μουσείο Μπενάκη, η Absolut Vodka παρουσίασε τη φετινή συλλεκτική συσκευασία, Absolut Unique.

Μετά από πολλές συνεργασίες με διάσημους εικαστικούς καλλιτέχνες, φέτος η Αbsolut αναλαμβάνει η ίδια το ρόλο του δημιουργού. Κάθε μπουκάλι Absolut Unique αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα και ένα μικρό συλλεκτικό έργο τέχνης.

Βέβαια, για να καταφέρει να κάνει την κάθε φιάλη μοναδική, η Absolut χρειάστηκε να προχωρήσει σε ανασχεδιασμό της διαδικασίας παραγωγής, προκειμένου να δημιουργήσει περίπου τέσσερα εκατομμύρια διαφορετικές φιάλες, μοναδικά σχεδιασμένες και αριθμημένες.

Η επίσημη παρουσίασή της φιλοξενήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, το οποίο, με τη μινιμαλιστική αισθητική του, αναδείκνυε τέλεια τους ζωηρούς, ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς της Absolut Unique.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Absolut Unique
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ