Βίντεο στο youtube πρόδωσε δεκαεννιάχρονη ληστή τραπεζών - iefimerida.gr

Βίντεο στο youtube πρόδωσε δεκαεννιάχρονη ληστή τραπεζών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παιδική αφέλεια ή χαζομάρα; Οτι και να σκεφθεί κανείς, η ιστορία της Χάνα Σαμπάτα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς η ίδια παγίδευσε τον εαυτό της και έδωσε την ευκαιρία στις Αστυνομικές αρχές να τη συλλάβουν.

Η δεκαεννιάχρονη , συμβαδίζοντας με τη μόδα της εποχής, ανέβασε ένα βίντεο στο youtube, μιλώντας στην κάμερα για το πως πέρασε τη μέρα της, αλλά και τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη ζωή της.

Βέβαια στο βίντεο η Χάνα παραδέχεται ότι λήστεψε ένα αμάξι, τονίζοντας ότι είναι πολύ όμορφο, αλλά και ότι λήστεψε μια τράπεζα, δείχνοντας τη λεία στην κάμερα.

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε και χρήση χασίς μπροστά στην κάμερα, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι της πήρε το νεογέννητο παιδί της κατηγορώντας την για αμέλεια χωρίς καν να προλάβει να το δει.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν, τελικά, η αστυνομία να τη συλλάβει για τις ληστείες, ενώ η ίδια η Χάνα δεν φρόντισε καν να αλλάξει τα ρούχα που φόραγε κατά τη διάρκεια της ληστείας τα οποία κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας.

Μένει, πλέον, να αποδειχθεί εάν το βίντεο αυτό είναι μια φάρσα, μία στιγμή αδυναμίας έως και χαζομάρας ή, απλώς, μια ακόμη τραγική ιστορία καταχρήσεων που βασανίζει μια νεαρή κοπέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ