Ο Δ. Αβραμόπουλος στο πλευρό του Α. Σαμαρά στην Κρήτη - iefimerida.gr

Ο Δ. Αβραμόπουλος στο πλευρό του Α. Σαμαρά στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία προσπάθεια να διαψεύσει τα σενάρια που ήθελαν τον κ. Αβραμόπουλο να βρίσκεται σε εσωκομματική κόντρα με τον κ. Σαμαρά για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της συναίνεσης, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταξίδεψε στην Κρήτη για να βρεθεί στο πλευρό του Α. Σαμαρά. Ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί σήμερα περιοδεία στο νομό Χανίων, ξεκινώντας την τριήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη. Στα Χανιά ο κ. Σαμαράς θέλει να κερδίσει ένα πολιτικό στοίχημα στην περιοχή που διατηρεί δυνάμεις η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κοινή παρουσία των δυο χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντική στη ΝΔ, καθώς εντάσσεται και στο πλαίσιο της επιχείρησης να φανεί το κόμμα ενωμένο, με αρραγές το εσωκομματικό μέτωπο και να αποδυναμώσει τα περί στρατηγικής διαφωνίας του κ. Αβραμόπουλου.

Στις 9.30 ο κ. Σαμαράς θα επισκεφτεί τους τάφους των Βενιζέλων, στις 10.20 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης Μανώλη Σκουλάκη, ενώ στις 10.45 θα συναντηθεί με φορείς του νομού. Στις 17.30 θα επισκεφτεί το επιμελητήριο Χανίων, ενώ στις 18.30 θα επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο της πόλης και θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ